ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
(ΜΕΛΕΤΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ)

Η τεχνική μας εταιρία μελετών-κατασκευών «ΙΟΝΙΟΝ ΕΝGINΕERING» με έδρα την Πρέβεζα επιχειρεί στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας, στο παράκτιο μέτωπο του Ιονίου και στα Ιόνια νησιά. Τη δημιουργήσαμε νέοι επιστήμονες μηχανικοί με όραμα, γνώσεις και μεγάλη αγάπη για τη δουλειά μας και τον τόπο μας.

Στόχος μας η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ζητημάτων από πλήθος εξειδικευμένων μηχανικών και άλλων ειδικοτήτων και έμπειρων, πιστοποιημένων συνεργατών και τεχνιτών. Η τεχνική και επαγγελματική μας εμπειρία, μάς βοηθά να ανταποκρινόμαστε άμεσα, με επάρκεια, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στις πραγματικές και σύγχρονες ανάγκες των ακινήτων, των κατασκευών και γενικά της σύγχρονης επιχείρησης.

Read More

 

 

 
REAL ESTATE

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης του είδους και της ποιότητας των δραστηριοτήτων της Εταιρείας μας και πάντοτε με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, η «ΙΟΝΙΟΝ ΕΝGINEERING» λειτουργεί και ως REAL ESTATE μεσιτικό γραφείο.

Με έδρα την Πρέβεζα δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας, στο παράκτιο μέτωπο του Ιονίου και στα Ιόνια νησιά και παρέχουμε μία ευρύτατη γκάμα εξειδικευμένων διαμεσολαβητικών υπηρεσιών, που αφορούν στη μίσθωση, στην αγορά, στην πώληση, στην εκτίμηση και στη διαχείριση ακινήτων.

Read More

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Our Services

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Our Services

Real Estate

Our Services

Μελετες

IONION ENGINEERING

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΑ ΜΕΛΕΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

REAL ESTATE - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ